Tamron 24/2.8 Di III OSD M1:2 Sony E/FE

469.00

Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 on suunniteltu erityisesti Sonyn kinokoon peilittömille järjestelmäkameroille (E / FE kiinnityksellä) ja sen hiljainen ja nopea automaattitarkennus sopii niin valo- kuin videokuvaukseenkin. Sonyn ainutlaatuinen tarkennustekniikka, Fast Hybrid AF, yhdistää kontrasti- ja vaihemittauksen tarkennusautomatiikkaan. Eye AF tarjoaa automaattisen tarkennuksen kohteen silmiin. Lisäksi suoravälitteinen manuaalitarkennus (DMF) sallii tarkentamisen vaihtamatta automaattitarkennusmoodia.

Huolimatta erinomaisesta kuvauskyvystään, Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 on pieni ja kevyt jopa lyhyeksi laajakulmalinssiksi, ja se sopii täydellisesti peilittömän kamerarungon toveriksi. Lisäksi kumitiivisteet ja huolellisesti suunniteltu rakenne estävät roiskeveden ja pölyn tunkeutumisen rungon sisään – ei enää pelkoa sadekuuroon joutumisesta! Etulinssin fluoridipinnoite hylkii vettä, likaa ja öljyä ja tekee linssin puhdistamisesta vaivattomampaa.

Laajakulmalinssien haluttavimpia ominaisuuksia on niiden kyky päästä todella lähelle kuvauskohdetta, eikä Tamronin linssi tässäkään petä. Minimitarkennusetäisyys on vain 12 cm, joka tarkoittaa 1:2 suurennoskerrointa (0.5x). Lähes makrolinssin tasoinen lähitarkennus tuottaa dramaattisia lähikuvia ja sallii taustan sumentamisen kauniisti.

Kuvaus

Valmistajan tuotesivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamron 24/2.8 Di III OSD M1:2 Sony E/FE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *