Pentax K-3 Mark III Premium Kit, Black

2490.00

Uutuustuote, rajallinen saatavuus toistaiseksi.

Kuvan objektiivi ei kuulu hintaan (ostettava erikseen).

Premium Kit sisältää D-BG8 akkukahvan, lisäakun ja nahkahihnan.

PENTAX K-3 Mark III:n klassisen järjestelmäkameramallin alla on täysin päivitetyt sisukset. Suuri ja kirkas prismaetsin, jossa on 100 % näkökenttä ja 1,05-kertainen suurennus antaa kuvaajalle mahdollisuuden uppoutua täysin kuvaamiseen

Uusi 25 megapikselin BSI-kenno yhdessä uuden kuvankäsittelymoottorin ja kiihdytysyksikön kanssa tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun poikkeuksellisen korkealla ISO-herkkyydellä (1 600 000).

Uusien teknisten ominaisuuksien, kuten uuden SAFOX 13 –automaattitarkennusjärjestelmän, rungon sisäisen tärinänvaimennuksen (IBIS) ja nopean kuvausnopeuden, jopa 12 kuvaa sekunnissa, ansiosta uusi PENTAX K-3 Mark III osoittaa, että perinteinen valokuvaus ja innovatiivisen kameratekniikan ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia. Lisäksi ergonominen rungon muotoilu ja hallintalaitteet on optimoitu eri kokoisille käsille ja sormien pituuksille. Erittäin luja alumiinirunko ja lukuisat tiivisteet takaavat PENTAXille tyypillisen tukevuuden, sään- ja kylmänkestävyyden, jotta valokuvaajat voivat nauttia kuvaamisesta pitkään vailla rajoituksia.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan tuotesivu

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentax K-3 Mark III Premium Kit, Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *