Nikon Z fc + Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR Kit

1199.00

Uutuus.

A Classic Reborn. Muotoilun inspiraationa on toiminut 80-luvun alun kuuluisa filmijärjestelmäkamera Nikon FM2. Peilittömässä Z fc -kamerassa on pikkutarkasti toistettuja aitoja yksityiskohtia: säätökiekoista aina pyöreään etsimeen ja viisitahoprismaan kaiverrettuun klassiseen Nikonin logoon.

Nikonin vallankumouksellista Z-bajonettia varten kehitetty peilitön Z fc -kamera kykenee ikuistamaan legendaariset hetkesi huippulaadukkaina. Z-bajonetin ansiosta suuri 20,9 megapikselin DX-koon kenno tallentaa entistä enemmän valoa. Lisääntynyt valon määrä tuo mukanaan muita hyviä parannuksia – lisää terävyyttä ja kontrastia, nopeampi tarkennus ja parempi suorituskyky heikossa valaistuksessa. Suuritarkkuuksinen kenno ja laaja, automaattinen ISO-herkkyysalue 100–51 200 takaavat, että tämä kamera tuottaa erinomaisen terävyyden, yksityiskohtaisuuden ja selkeyden – niin päivänvalossa kuin yölläkin. Sulavan ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta voit kuvata jopa 11 kuvan sekuntinopeudella. Saat kuvan talteen, vaikka toiminta olisi ohi silmänräpäyksessä.

Voit tallentaa 4K/UHD-videota kuvataajuudella 30p. Tavalliset tuokiot voi muuttaa sykähdyttäviksi kuvaamalla hidastettua Full HD -videoaineistoa. Lisäksi voit tallentaa valokuvia videokuvauksen aikana sekä luoda näyttäviä ajastettuja 4K-videoita suoraan kamerassa.

Kuvaus

Valmistajan tuotesivu

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon Z fc + Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *