Ale!

360Fly HD Action Camera

499.00 329.00

360Fly: Videon tulevaisuus on täällä
Ajattele, että voisit katsoa mitä tapahtui ennen tai jälkeen 360-asteen panoraamakuvan. Mieti, että voisit vaihtaa kuvakulmaa yksinkertaisesti kääntämällä älypuhelintasi tai tablettiasi!
Ällistyttävä 360Fly näyttää mihin tämän päivän videoteknologia pystyy. 12,4 megapikselin pallonmuotoinen Action-Lifestyle -kamera on pienempi kuin tennispallo ja siinä on tukeva, säänkestävä runko. Se on todellinen Lifestyle-kamera joka on rakennettu kestämään ulkoilukäyttöä ja se on täysin vesitiivis. Pienikokoisena se painaa ainoastaan 138 grammaa, mutta tarjoaa silti uskomattomia ominaisuuksia. 12,4 megapikselin kenno tuottaa 1500×1500 pikselin videota 30 kuvaa sekunnissa. Linssin tarjoama kuvakulma on uskomaton: 360 astetta horisontaalisesti ja 240 astetta vertikaalisesti.
360Fly on yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa ja siitä löytyy myös WiFi- ja Bluetooth-liitännät. Ilmainen mobiilisovellus on ladattavissa. Action-kamerassa on jalustakiinnitys, jolla se on helposti kiinnitettävissä mihin vain – esimerkiksi keskelle pöytää syntymäpäivänä. Mukana toimitetaan myös universaalikiinnitys.
Lue lisää innovatiivisesta tuotteesta ja 360-asteen videon tuomista mahdollisuuksista osoitteesta: www.360fly.com.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan kotisivu

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “360Fly HD Action Camera”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *