Olympus kesäkampanja 15.5.-31.7.2020

Löydä itsellesi uusi kesäkumppani nyt

Kun ostat vähintään yhden kampanjatuotteistamme 15.5.–31.7.2020 välisenä aikana, saat kameramallin kohdalla luetellut varusteet kaupan päälle:

OM-D E-M5 Mark III | Kaupan päälle 45mm 1:1.8 -objektiivi (Arvo 259€)

Nauti vapaudesta ilman kömpelöä kalustoa ja valitse OM-D E-M5 Mark III. OM-D E-M5 Mark III on yksi luokkansa keveimmistä ja pienimmistä kameroista kautta aikojen – se vapauttaa sinut täyteen liikkumisen vapauteen. Hyödynnä luovuuttasi tehokkaammin OM-D EM5 Mark III ‑kameralla kaupan päälle tulevalla M.Zuiko Digital 45mm F1.8 ‑objektiivilla. Tämä tyylikkäästi muotoiltu ja suorituskykyinen kiinteäpolttovälinen objektiivi soveltuu suuren valovoimansa ansiosta erinomaisesti muotokuvien ottamiseen, sillä se antaa kuviin kauniin sumennetun taustan ja eloisan kontrastin.

OM-D E-M1 Mark II ja E-M1 Mark III | Kaupan päälle Rode VideoMic PRO -mikrofoni (Arvo 199€)

Onko E-M1 Mark II oikea kamera sinulle? Se vakuuttaa kevyellä, sääsuojatulla rakenteellaan ja akun pitkällä käyttöiällä. Kameran 20M Live MOS ‑kenno ja TruePic VIII ‑kuvaprosessori mahdollistavat uuden laatutason kuviin. Vai onko kamerasi OM-D E M1 Mark III? E-M1 Mark III sisältää kaiken, mitä tarvitset sykähdyttävien kuvien ja videoiden taltiointiin käsivaralta: kompakti ja kevyt rakenne ammattilaistason toiminnoilla. Saat kumman tahansa kameran kanssa maksutta videoiden kuvaamiseen ihanteellisesti soveltuvan Rode VideoMic Pro Rycote ‑mikrofonin. Tuottaa poikkeuksellisen selkeän äänen taltiointeihisi.

Toimi näin saadaksesi maksuttomat varusteet

1. Osta jokin kampanjan piiriin kuuluvista kameroista 31.7.2020 mennessä
2. Rekisteröi ostoksesi Olympus kampanjasivulla ja lataa ostotosite palveluun (maakohtainen linkki) 31.8.2020 mennessä.
3. Kun lähettämäsi tiedot on tarkistettu, Olympus postittaa maksuttomat varusteet sinulle

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olympus kesäkampanja 15.5.-31.7.2020”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *