Samsung Galaxy Camera Android White

239.00

Samsungin uudessa Android-kamerassa on neliydinsuoritin, Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä, 3G-tuki ja monipuolinen zoom-objektiivi. Galaxy Camera on astetta fiksumpi kompaktikamera.
3G-tuella varustettu kamera on aina verkkoon kytkeytyneenä siellä, missä liikut. Erinomaisten sovellusten avulla kameran ottamia veitsenteräviä kuvia ja videoita voi käsitellä ja muokata kätevän nopeasti riippumatta olinpaikasta, suoraan kamerassa.
Kamerassa on 16,3 megapikselin BSI CMOS -sensori, 21-kertainen optinen zoom, valovoimainen (f.2.8 – 5.9) 23 mm:n objektiivi ja 4,8 tuuman HD-kosketusnäyttö. Kamera pystyy ottamaan neljä kuvaa sekunnissa ja 30 kuvaa yhdellä painalluksella. Zoomaaminen ja kaukolaukaisin toimivat ääniohjauksella. Laitteessa on 15 kuvastilaa, joilla saadaan mahdollisimman hyviä kuvia eri olosuhteissa. 8 gigatavun sisäinen muisti ja microSD-, microSDHC- ja mircoSDXC-korttipaikat. Laite pystyy myös FullHD-tason videokuvaukseen. Kamerassa on Android 4.1 (Jelly Bean) -käyttöjärjestelmä, 1,4 GHz:n neliydinsuoritin, Wi-Fi, SIM-korttipaikka ja 3g-tuki (3g-datasiirron nopeudet: 21 MB/s latausnopeus/ 5,7 MB/s lähetysnopeus). Galaxy Cameralla voi myös lähettää multimedia- ja tekstiviestejä. Paino: 300 grammaa. Akku: 1650 mAh.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan kotisivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Camera Android White”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *