Ale!

Pentax K-x + 18-55

299.00 249.00

POISTO, LOPPUERÄ!

K-x -mallissa on  nopea 12,4 megapikselin CMOS-kuvakenno, joka toimii joustavasti useilla ISO-herkkyyksillä. Noin 12,4 miljoonan tehollisen pikselin avulla syntyy todellisuutta vastaavia kuvia, jossa on hienot yksityiskohdat ja suuri värisyvyys. K-x ei tarjoa vain ISO 200 – 6.400 herkkyysalueen, vaan sitä voi vielä lisätä kytkemällä käyttöön ISO 100 – 12.800 herkkyysalueen, mikä antaa enemmän luovaa vapautta.
K-x:ssä on myös uusi kuvankäsittelyprosessori, PRIME II (Pentax Real Image Engine). Fujitsun kehittämä uusi tekniikka käsittelee kuvat nopeammin ja pystyy paremmin tuottamaan korkealuokkaisia kuvia, joissa on runsaampi ja tarkempi värintoisto.
Isosta kuvakennosta (23,6 x 15,8 mm) huolimatta K-x on yksi pienikokoisimmista kameroista luokassaan. Tämä on saatu aikaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun pienen kamerarungon, pienennetyn kuvanvakaajamekanismin ja eri komponenttien tehokkaan sijoittelun avulla.
Live View, joka pystyy tunnistamaan jopa kuudettoista kasvot
Live View on toiminto, jonka avulla kuva näkyy LCD-ruudulla kuvauksen aikana samoin kuin digitaalisessa kompaktikamerassa. Live View -käytössä on valittavissa kolme erilaista tarkennusasetusta: kontrastiin perustuva AF, joka optimoi tarkennuksen aiheen kontrastin perusteella, kasvot tunnistava AF, joka havaitsee automaattisesti jopa kuudettoista kasvot ja tarkentaa valittuun pääaiheeseen sekä vaihe-eroon perustuva AF, joka käyttää kameran AF-tunnistinta tarkennuksen optimointiin.
Korkealuokkainen videokuvaus 1.280×720 tarkkudella ja 24 kuvan sekuntinopeudella
K-x tallentaa kauniita ja luonnonmukaisia video-otoksia 16:9 HDTV kuvasuhteeseen (1.280×720 pikseliä) 24 kuvan sekuntinopeudella.
SR-kuvanvakautus teräviin kuviin
Pentaxin kehittämä SR (Shake Reduction) kompensoi kameran tärähdyksiä, jopa neljän kokonaisen suljinaika-askeleen verran. Tämä innovatiivinen mekanismi toimii kaikilla objektiiveilla, myös filmikuvaukseen alkujaan tarkoitetuilla. SR tuottaa teräviä kuvia mm. vaativissa olosuhteissa, kuten kuvattaessa ilman salamaa niukassa sisävalossa tai kuvattaessa auringonlaskun aikaan.
K-x ottaa jopa 17 kuvan sarjan (JPEG-formaatissa) 4,7 kuvan maksimaalisella sekuntinopeudella, mikä on nopeinta luokassaan. Uusi suljinyksikkö todisti vankkuutensa vaativassa yli 100.000:n valotuksen testissä. Aina 1/6.000 sekuntiin saakka yltävä valotusaika mahdollistaa terävien kuvien saamisen liikkuvista aiheista.
Digitaalinen suodintoiminto jälkikäsittelee kuvat mahdollistaen luovat visuaaliset vaikutelmat. Kamerassa on 16 erilaista suodinta ja useita suotimia voi soveltaa samaan kuvaan persoonallisten vaikutelmien luomiseksi.
Cross process -toiminto pitää sisällään sen, että kamera automaattisesti ja sattumanvaraisesti muuttaa kuvausparametrjä jokaiseen otokseen, jolloin syntyy huomiotaherättäviä kuvia fantasianomaisine väreineen. Tämä leikkisä toiminto tuo kuvaamiseen hivenen ennakoimattomuutta.
11-pisteinen automaattitarkennus
SAFOX VIII autofokusjärjestelmässä on 11 tunnistinpistettä (joista yhdeksän on ristitunnistimia sijoitettuna keskialueelle) automaattitarkennusta varten – myös silloin kun aihe ei ole keskellä. Myös vain yksi tunnistimista on valittavissa tarkennuspisteeksi.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan kotisivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentax K-x + 18-55”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *