Pentax K-S2 + 18-50/4-5.6DC WR RE

599.00

Runko + erittäin pienikokoinen sääsuojattu uutuusobjektiivi 18-50/4-5.6DC WR
Luokkansa pienin koko saavutetaan 122.5 mm leveydellä ja 72.5 mm paksuudella. Koostaan huolimatta K-S2 on sääsuojattu ja pölytiivis, ja omaa kääntyvän LCD-näytön jolla voi kuvata kaikissa asennoissa.
Kaikki ominaisuudet on toteutettu kannattamaan järjestelmän kokonaisuutta, alkaen n. 100% kattavasta etsimestä tehokkaaseen ja korkealaatuiseen automaattitarkennukseen joka tekee liikkuvan kohteen kuvaamisesta helpompaa jopa vaativissa valo-olosuhteissa, sekä ilman antialiasointisuodinta toteutettuun rakenteeseen joka antaa etusijan parhaalle mahdolliselle kuvanlaadulle.
Aito ja alkuperäinen tärinänkorjausmekanismi vähentää tehokkaasti kameran tärähdyksiä kaikilla linsseillä, ultralaajakulmasta supertelefotolinsseihin. 3.5 asteen kuvanvakautusvaikutuksella *1, kamera kompensoi horisontaalisuuntaisen kallistuksen *2 joka syntyy laukaisimen painamisesta. Järjestelmä myös mahdollistaa pölynpoistotoiminnon (DR, Dust Removal) joka väristää kennoa irroittaen sen pinnalta pölyn joka on voinut päästä kameran sisään linssiä vaihdettaessa.
* Täyttää CIPA standardin (Käyttää f = 135mm,bsmc PENTAX DA18-135mm F3.5-5.6ED AL [IF] DC WR)
* Maksimikompensointikulma on ±1.5 SR-toiminnon ollessa pois päältä ja ±1 kun SR-toiminto on käytössä.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan kotisivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentax K-S2 + 18-50/4-5.6DC WR RE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *