Nikon D810

2199.00

36,3 megapikselin FX-kokoinen kenno.
Täysin uudistetussa kennossa ei ole optista alipäästösuodinta, joten kuvien laatu on erinomainen. Kennon ominaisuuksia ovat nopea kanavanluku, laaja dynaaminen alue ja erinomainen suorituskyky suurilla herkkyyksillä.
Nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaaminen erittäin joustavasti. Täyden tarkkuuden kuvia jopa 5 kuvaa/s ilman kompromisseja. Kuvaa DX-rajaustilassa 15,3 megapikselin kuvia jopa 7 kuvaa/s.
D810 on ensimmäinen digitaalijärjestelmäkamera, jonka ISO-herkkyysalue alkaa arvosta ISO 64, joten kuvat ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia. Herkkyysalue jatkuu aina ISO 12 800:aan, ja se voidaan vielä laajentaa vastaamaan ISO-herkkyyttä 32–51 200.
Full HD (1080p) -videoiden tallennus kuvataajuudella 50p/60p. Kuvauksen aikana voi käyttää koko herkkyysaluetta herkkyydestä ISO 64 lähtien sekä hallita suljinaikaa, aukkoa ja äänenvoimakkuutta.
Nikonin RAW S -tiedostomuoto nopeuttaa työnkulkua. Tuottaa pakkaamattomia 12-bittisiä Nikon NEF -tiedostoja, joissa on hyvät liukusävyt, joiden siirto on nopeaa ja joiden jälkikäsittely on helppoa.

Osasto:

Kuvaus

Valmistajan kotisivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon D810”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *