EOS 80D + EF-S 18-135 IS USM Kit

1249.00

Tuo luovuutesi esiin laadukkailla kuvilla EOS 80D:n 24,2 megapikselin APS-C CMOS -kenno ja DIGIC 6 -prosessori tuottavat vaihtelevissa valaistusolosuhteissa yksityiskohtaisia, värikkäitä ja tunnelmallisia kuvia, jotka ovat heti valmiita muokattavaksi tai jaettavaksi.

Ikuista sekunnin murto-osien mittaiset hetket huipputerävästi urheilukentän valonheittimien alla. Tarkka ja nopea automaattitarkennus toimii myös hankalissa valaistusolosuhteissa aina valaistusarvoon –3 EV asti. 45 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmässä voit valita sommitteluusi parhaiten sopivan tarkennuspisteen tai alueen ja hallita tarkasti tarkennusaluetta, joten saat upeita tuloksia riippumatta kohteen sijainnista kuva-alalla.

Tämä paketti sisältää uudistetun EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektiivin. Hyödynnä monipuolinen ja aina mukana kulkeva objektiivi, jonka Nano UMS -tekniikka takaa korkealaatuiset stillvalokuvat ja videot. Voit taltioida henkeäsalpaavia otoksia ohikiitävistä hetkistä nopealla ja sulavan tarkennuksen EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM -objektiivilla. Hiljainen moottori ei aiheuta häiriöitä ääniraidalle tarkennuksen aikana.

Kuvaus

Valmistajan tuotesivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EOS 80D + EF-S 18-135 IS USM Kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.